Kedves naplóm! Már egy hónapja hogy elkészült a 944 műszaki vizsgája. Azóta megtettünk 150-160km-ert. Annyi mindent lehetne írni, de időm az nem sok. L Pár dolog ami történt az elmúlt időben:

mechaniker 8158

-          Állítottam a hátsó futóművön. Úgy éreztem túl magas a 944 hátulja. Hát most már túl alacsony. Megint le fogom venni a komplett hátsó hidat és inkább visszaállítom.

-          Cseréltem a két hátsó fékcsövet újra.

-          Cseréltem a motorháztető nyitó bowdent új darabra.

-          Az elektromos tükröket visszakötöttem. Valahogy kimaradtak anno, amikor az elektromos dolgokat visszaraktam.

-          A kéziféket beállítottam, a pofákat összeszinkronizáltam (vizsgán jó is lett).

-          Meg sok apróság, ami most így estefelé nem jut az eszembe… J

Most hogy a hátulja a futómű beállításom után ennyire leült, kénytelen leszek visszaállítani. Az első futóművel is kell valamit kezdenem, mert túl kemény. Ha sehova máshová nem járnék, csak pályanapokra, akkor jó lenne. De közúton… Ugyanakkor a kárpitelemek döcögőkön zörögnek, így el kell játszanom ezzel is, mert csendesnek kell lennie.

A motor gyönyörűen, hibátlanul jár. Fék, váltó, erőátvitel tökéletes. Autópályán mentem vele Szegedre, és élvezet volt vele a pályán cirkálni. Az ajtó sarkainál volt egy pici szélzaj, ezzel is majd el kell játszanom. Ha lenne bőven időm, 1 hét alatt mindent készre faragnék. Legközelebb már videót teszek fel, az talán izgalmasabb lesz. ;-)